AK PARTİ 7.OLAĞAN İL KONGRESİ DÜN YAPILDI

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ-Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Videokonferans Yöntemiyle bağlandığı 7.Olağan İl Kongresi dün yapıldı.

Gündem Yayın: 26 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 26.01.2021 11:52:10
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Son Başbakan Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, Teşkilat Bşk. Yard. Sn Abdulkadir Özel, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Sn Zeynep Gül Yılmaz, Sn Hacı Özkan, Çevre İl Başkanları ve Milletvekilleri Siyasi Parti Mersin İl Başkanları ve Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur ittifakı Belediye Başkanları, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri, Şehrimizin Muhtarları, Anakadame, Kadın ve Gençlik Kolları il ve İlçe Teşkilatları, Delegeler, partililer ve vatandaşlarımız katılımlarıyla gerçekleştiridi.

Başkanlığa Cesim Ercik tekrar seçildi. Ercik ‘’Kongremiz Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun’’ dedi.

Kongreye Tarsus ilçe başkanı Hasan Podak da katıldı.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.