AK PARTİ İLÇE BİNASINA ZARAR VEREN ŞAHIS YAKALANDI

Mersin’in Anamur ilçesinde AK parti ilçe binası ve yabancı uyruklu bir şahsın işyerine zarar veren şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 11 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 11.04.2022 13:42:30
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açılamaya göre; Anamur’da AK Parti İlçe binasının ve yabancı  uyruklu M.A isimli şahsın işyerinin camlarının kırılması olayının aydınlatılması için çalışma başlatıldı.

Polisin kamera  görüntülerinin incelenmesi ve tanıklarla yapılan görüşmeler   sonucu failin eşkâlinde üstünde un lekeli giysilerinin olduğu şeklinde bilgiler edinilmesi sonrası bir ekmek fırınında çalışan 2002 Anamur doğumlu H.D. isimli erkek şahıs olduğu tespit edildi.

          H.D. isimli erkek şahıs  işyerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs alınan beyanında olayı hükümetin Suriyeliler hakkındaki politikasına kızdığından ve aldığı alkolün de etkisi ile kimsenin yönlendirmesi olmadan kendisinin yaptığını beyan etti.

Şüpheli H.D. isimli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek,  Savcılık sorgusunun ardından Tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince Elektronik Kelepçe ile Ev Hapsi ve Yurt dışına çıkış yasağı kararı verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.