AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ‘ANNELER GÜNÜ’ HEDİYESİ

Akdeniz Belediyesi, ’Anneler Günü’ dolayısıyla, ilçe sınırlarında yaşayan yaklaşık 100 kadını, Türkiye’nin en güzel illerinden biri olan Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel yerlerine geziye götürdü.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 08.05.2022 18:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü; Anneler Günü dolayısıyla, şehit anneleri ve şehit eşleri, eşi vefat etmiş ve dezavantajlı durumdaki annelerin katılımıyla günübirlik Gaziantep gezisi düzenledi. Sabah saatlerinde Akdeniz Belediye binası önünden otobüslerle hareket eden Akdenizli kadınlara, kente vardıklarında Şahinbey Belediyesi’nden rehberler eşlik etti.

 

Yeşil Vadi ve Bakırcılar Çarşısını gezdiler

 

Renkli geçen gezide kadınlar, Gaziantep’in İslam Bilim Tarihi Müzesi’ni, Şehreküstü Konakları’nı Şıh Cami, Şıh Kasteli, Şıh Hamamı, Şıh Meydanı, Pişirici Kasteli, Mecidiye Han, Milli Mücadele Müzesi, Yeşilvadi Millet Bahçesi, Mavikent, Şehit ve Gazi yakınları Konutları, Akkent Spor Köyü, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi, Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Spor merkezi ile Bakırcılar Çarşısı’nı gezdiler.

 

Üstü açık araçlarla şehir turu

 

Gaziantep’in müzelerini, tarihi ve turistik yerlerini, doğal güzelliklerini ve tarihi evlerini ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçiren Akdenizli kadınlar, ayrıca Şahinbey Belediyesi’nin tahsis ettiği üstü açık iki araçla şehir turu attı. Türkiye’nin en büyük parklarından piknik ve eğlence alanlarından biri olan Yeşil Vadi’yi trenle gezme şansı bulan kadınlar, Bakırcılar Çarşısı’nı da gezerek çeşitli hediyeler aldılar.

 

Başkan Tahmazoğlu, Akdenizli kadınlarla sohbet etti

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da kenti ziyaret eden Akdenizli kadınlarla Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde buluşarak bir süre sohbet etti ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a selamlarını iletti. Geziye katılan birçok kadın ilk kez şehir dışına çıktığını, kimi de Gaziantep’i ilk kez gördüğünü ve hayran kaldığını ifade ederek geziden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gaziantep gezisinin, Anneler Günü’nde kendilerine verilmiş en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri olduğunu söyleyen kadınlar, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.