ALTUNOK’TAN MÜJDELİ HABER

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Taşucu mahallesinde yapımı devam eden bilim merkezi ve kütüphaneyi kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını müjdeledi.

Eğitim Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 14:18:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çocuklar ve gençlerin geleceğe hazırlanmasında büyük ve önemli bir hizmeti halka sunmayı hedeflediklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, merkezde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkanvekili Altunok, “Belediye olarak halkımızı ve şehrimizi modern projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Taşucu mahallemizde mülkiyeti belediyemize ait binayı bilim merkezi ve kütüphane olarak düzenliyoruz. Şu anda gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişmesine ışık tutacak bilim ürünlerinin montajı yapılmaktadır. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak bu merkezi halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Bu merkezi şehrimize kazandırmamızda asıl amacımız gençlerimizin daha tasarımcı bir nesil olmaları, yeni modeller üretmeleri ve bu sayede de gerçek anlamda yerli üretimin desteklenmesini hedefliyoruz. Bilim merkezimiz aynı zamanda çevre il ve ilçelerden gelecek gençlerimize ve çocuklarımıza da hizmet verecektir. Gençlerimiz okullarda aldıkları teorik bilgileri bu merkezde pratiğe dönüştürerek, bilgilerinin uygulamadaki örneklerini göreceklerdir. Halkımızın menfaatine yönelik yeni ve modern projelerimizi uygulamaya geçirmeye devam ediyoruz. Taşucu bilim merkezi ve kütüphanemizi kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine açacağız” diyerek çalışmaları yerinde inceledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.