Başkan Bozdoğan "Şampiyonluğun en iddialı takımını kuruyoruz"

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Stoper Eyüpcan Delibalta transferinin ardından şampiyonluk yolunda en iddialı Takımı kuracaklarını belirtti.

Yayın: 16 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 16.07.2022 15:53:20
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News
Başkan Bozdoğan, şampiyon adayı değil, şampiyon olacak takımın kadrosunu kuracaklarını kaydederek şunları söyledi: "Şampiyonluk yolunda söz verdiğimiz transferlerimize birer birer imzalarını attırırken, şampiyonluk adayı değil; şampiyon takımın kadrosunu kurduğumuzu da değerli taraftarlarımıza duyuruyoruz... Bu yıl tribünleri dolduracak ve coşkuyla takımlarını destekleyecek taraflarlarımızı şampiyonluğa hazırlamanın vakti geldi. Bu uğurlu yolda, Sakaryaspor'dan Tarsus İdman Yurdu'muza tranfer ettiğimiz 1.92 boyundaki genç Stoper Eyüpcan Delibalta ile anlaşma sağladık. Takımımıza ve kentimize hayırlı olsun. El ele kol kola yüzüncü yılımızda şampiyonluğa" ifadelerine yer verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.