BAŞKAN İLK "TARSUS İDMANYURDU BİRİNCİ LİGE ÇIKACAK"

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk "Tarsus idman yurdunun Birinci Lige çıkacağına inanıyorum" dedi.

Yayın: 12 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 12.04.2022 15:02:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Burhanettin Kocamaz Tesislerinde  basın toplantısı düzenleyen  Başkan İlk  "Pazar günü sahamızda oynayacağımız kritik Amed mücadelesinde, tribünlerin yine dolacağına, cefakar Tarsus taraftarlarının 90 dakika boyunca  centilmence takımlarını destekleyeceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Fırat Maktay'ın haberine göre; Tarsus'a  20 bin kapasiteli bir stada ihtiyacı  olduğunu vurgulayan Başkan İlk,  Tarsus'un siyasi üstü bir kent olduğunu,   milletvekilleriyle,  ilçe başkanlarıyla, basınıyla stad konusunda ısrarcı ve gündemden düşürülmeyerek yeni bir stadı şehrimize kazandırılması gerektiğini  belirtti.

Başkan İlk basın toplantısında şöyle konuştu:

"Öncelikle hoşgeldiniz. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Bir asrı doldurmak üzere olan kulübümüze hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticileri saygı ve sevgi ile anarak konuşmama başlamak istiyorum.

 

Tarsus İdman Yurdu olarak her maça büyük önem vererek çıkıyoruz. Ama bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Amed Sportif karşılaşması, gerek takımımızın yakaladığı müthiş çıkış, gerekse her iki takımın da puan sıralamasında ki durumu açısından ayrı bir öneme sahiptir. Sıkıntılı bir sezon geçirilmiş olmasına rağmen, gelinen noktada Tarsus İdman Yurdu şu an grubunun en iyi futbol oynayan takımıdır. Taraftarlarımızla, futbolcularımızla, teknik ekibimizle, Yönetim Kurulumuzla ve Belediye Başkanımızın maddi ve manevi desteği ile bir sinerji yaratılmış olup bir bütün olduk. Bunu gururla söylüyorum ve hepimizin gurur duyması gerektiğinin de altını çiziyorum.

Pazar günü sahamızda oynayacağımız kritik Amed mücadelesinde, tribünlerin yine dolacağına, cefakar Tarsus taraftarlarının 90 dakika boyunca bizleri destekleyeceğini biliyoruz. Bu noktada tüm taraftarlarımıza çağrımız, hakemin ilk düdüğünden itibaren takımıza destek olalım.  Taraftarlarımızdan isteğimiz; Kötü tezahürat, küfür, merdiven boşlukları, sahaya yabancı madde atılması ve biletsiz seyirci alınması hususlarının olması durumunda daha sonraki maçlarımızı taraftara kapalı olarak ve daha fazla yaptırım olarak kulübümüze yansıyacaktır. Bunu dikkate alarak hareket edelim ve takımımıza sahip çıkalım.

Gerek geçtiğimiz sezon, gerekse de bu sezon başında takımımıza çok büyük destekleri olan Harun şahin Kırbıyık’a da teşekkür ederiz.  Bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’a da sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyorum.

Tarsus İdman Yurdu camiası ve Tarsus kenti, her türlü başarıyı hak etmektedir. 100 yıllık kulübümüzün bugüne kadar ki en önemli hayali olan 1. lige, bu sezon sonunda çıkacağına gönülden inanıyorum."ifadelerini kullandı.

 

Toplantı sonunda ise Tarsus idmanyurdu Sportif Direktörü  Armağan Yapıcı  ise takımın çalışma programı ilgili bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.