BAŞKAN TARHAN’DAN İÇEL İDMAN YURDU’NA DESTEK

Mersin haber, Mersin Haberleri, Mersin Son Dakika Haberleri - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan Türkiye Profesyonel 3. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu’na büyük destek geldi. Geçtiğimiz günlerde İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Tarhan, günümüzde Zabıta Müdürlüğü olarak kullanılan Belediye Hizmet Binası önünü takımın renkleri olan kırmızı lacivert bayrakla donattı.

Yayın: 18 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.12.2020 14:32:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

PAZAR GÜNÜ EVİNDE PETROLSPOR’U AĞIRLAYACAK

 

20 Aralık Pazar günü evinde  Petrolspor’u ağırlayacak olan İçel İdman Yurdu’na moral desteği vermek istediğini ifade eden Başkan Tarhan, “Kentimizin en önemli değerlerinden olan Mersin İdman Yurdumuzun küllerinden yeniden doğduğu takım İçel İdman Yurdunun yanında olduğumuzu göstermek ve halkımızın desteğini sağlamak amacıyla eski hizmet binamızın önüne takımın bayrağını astık” dedi.

 

“İÇEL İDMAN YURDUNA DESTEK VERMEK SON DERECE ÖNEMLİDİR”

 

İnsanları kaynaştırması açısından sporun son derece önemli olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, “Sporun bu birleştirici gücünü bilerek Mezitli’de çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Mezitli Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün yanında her branştan kulüplere elimizden geldiği ölçüde destek veriyoruz. Mersin için değerli olan İçel İdman Yurduna destek vermek son derece önemlidir. Ümit ediyorum ki pandemi süreci bir an önce sona erer ve tüm futbolseverler ile tribünde yerimizi alırız” diye konuştu.

 

“TRİBÜNDE OLAMASAKTA KENTİ BAYRAKLARLA DONATABİLİRİZ”

 

Tüm Mersinlileri kentin 3. Ligdeki temsilcisi İçel İdman Yurduna destek vermeye davet eden Başkan Tarhan, “Kulübümüz çok kısıtlı şartlarda dev rakiplerine karşı şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şuan ikinci durumda ancak uzun lig maratonunu şampiyonluk kupasını kaldırarak tamamlayacağından hiçbir şüphemiz bulunmuyor. Ancak futbolcularımızın maçlarına güçlü çıkması Mersinlilerin verecekleri destekle mümkündür. Virüs dolayısı ile tribünde yer alamasakta kentin her yerini kırmızı lacivert bayraklarla donatarak büyük moral katkısı sunabiliriz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.