Başkan Tarhan, Engellileri Mutlu Yaşam Köyünde Kahvaltıda buluşturdu

Dünya Engelliler Günü kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın daveti ile Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, Mutlu Yaşam Köyünde unutulmaz bir gün geçirdi. Güzel havada ve Mutlu Yaşam Köyünün muhteşem atmosferinde bir araya gelen Engelli Meclisi üyeleri burada gerçekleştirdikleri, kahvaltının ardından doğayla iç içe şarkılar söyleyip oyunlar oynadı.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2022 - Salı - Güncelleme: 29.11.2022 17:26:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mutlu Yaşam Köyünde hayvanlarla güzel zaman geçirerek ağaçlardan portakal koparan konuklar, böyle bir günü yaşatması nedeniyle Başkan Tarhan’a teşekkür etti. Mutlu Yaşam Köyünün olanakları ve aktiviteleri ile çok özel bir yer olduğuna vurgu yapan konuklar, “Böylesi güzel bir yerle karşılaşacağımızı tahmin bile edemezdik. İnsanların unutulmaz zaman geçirmesi için her ayrıntı düşünülmüş. Bize bu imkanı sunan Başkanımız Neşet Tarhan’a ve lojistik destek sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ederiz” dediler.

Engelli Meclisi adına değerlendirmede bulunan Fatma Aytekin ise, “Başkanımız Neşet Tarhan, Engelli Meclisimize çok büyük destek sağlıyor. Bize çok güzel bir mekan sağladı. Bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bizleri Mutlu Yaşam Köyünde kahvaltıda buluşturdu. Çok güzel geçti. Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, tekerlekli sandalye kullanmaları nedeniyle pek çok etkinlikten yararlanamadıklarını ifade ediyorlardı.

Mutlu Yaşam Köyümüz, doğası ve teknik kolaylıkları ile bu engellilerimizin de çok güzel eğlenmesini sağladı. Hepsi memnun kaldılar. Mutlu Yaşam Köyünün ortamını çok beğendiler. Bu tür projelerle engelleri daha kolay aşabiliriz ve dünya engelliler için de daha güzel bir yer haline gelir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.