BAŞKAN ÜNÜVAR, KİŞNİŞ ÜZÜMÜ PAKETLEME TESİSİ KURULACAK OLAN BİNADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye Kişniş üzümü ürertiminin yüzde 75’ini tek başına karşılayan Gülnar’da Kişniş Üzümü Paketleme Tesisi kurulacak alanda incelemelerde bulunuldu.

Ekonomi Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2020 18:26:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, MHP İlçe Başkanı Celal KADİM, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik KALEMCİ, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Lütfi KAYHAN, Belediye Meclis Üyesi Süleyman YILMAZ, Çukurasma Mahalle Muhtarı Mehmet CAN, S.S Çukurasma Tozkovan Üçoluk Kuş Üzümü Tarımsal Kooperatifi Başkanı Mehmet ER ve Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerimizle birlikte Çukurasma Mahallesinde bulunan kuş üzümü paketleme tesisi kurulacak olan kooperatife ait binada incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR yaptığı açıklamada; “İlçemiz Türkiye Kişniş üzümü üretiminin %75’ini tek başına karşılıyor. Üretimden sonraki paketleme ve pazarlama aşaması da çok önemli olduğu için ilçemize paketleme tesisi kazandırmak için gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Çukurasma Mahallemizde bulunan kooperatifimize ait kuş üzümü paketleme tesisi kurulacak olan binada incelemelerde bulunduk. İnşallah en kısa zamanda ilçemize paketleme tesisi kurularak, en iyisinin ilçemizde yetiştiği kuş üzümümüzü bu sayede tüm dünyaya daha iyi tanıtacağız, pazarlayacağız. Bu konuda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta MHP İlçe Başkanımız Celal Kadim ve Ak Parti İlçe Başkanımız Tevfik Kalemci olmak üzere emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Gülnar Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Tüm üreticilerimize bereketli kazançlı bir sezon diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.