BORSA BAŞKANI MURAT KAYA SEÇİM ÖNCESİ MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Ekim ayının ilk haftasında yapılacak olan Borsa seçimleri öncesinde Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 10:12:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meclis Başkan Vekili Fatma Temel’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Borsanın son iki ayda gerçekleştirdiği faaliyetler görüşülürken olağan gündem maddeleri de onaylandı. 

Borsa Başkanı Murat Kaya, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, yaklaşık 10 yıldır yürüttüğü yönetim kurulu başkanlığı süresinde bir çok ilklere ve başarı hikayelerine imza attıklarını ama en büyük hediyenin geçen hafta içinde TOBB’nde düzenlenen törende büyük iller geride bırakılırken bir ilçe borsası olan Tarsus Ticaret Borsasına  TÜRKİYE birincilik ödülü verilmesinden duyduğu onuru ve gururu paylaştı. 

“Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” diyen Borsa Başkanı Murat Kaya, 10 yıllık görev süreleri içerisinde büyük işler başardıklarını belirterek, “Ortaya koyduğumuz vizyon ile Tarsusumuza hizmet etmeye çalıştık,önemli ve büyük işler gerçekleştirdik. Çünkü; Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz olduğumuz için hep birlikte daha güçlü oluyoruz. Biz göreve geldikten sonra Yönetim Kurulum ve Meclisim ile birlikte ‘ben değil biz’ felsefesi ile yolumuza devam ettik. ‘Ben değil biz’ demeyi hepimiz birbirimize aşıladık. Bundan sonrada göreve gelecek arkadaşların bu şiarla devam edeceklerine inancım tamdır. 

Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki; Kavga kültürü ile hiçbir kurumun bir yere gelemeyeceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim.Ben bu vesileyle Borsamıza hizmet eden tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarımı, genel sekreterimi , borsa personellerimiz yürekten kutluyor ve başarı dolu nice yıllar diliyorum.” ifadesini kullandı. 

Ticaret Borsası Başkanı Kaya, Ekim ayının il haftasında yapılacak olan Borsa Seçimlerinde göreve gelecek olan yeni meclis üyelerine bulunduğunu sözlerine ekledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.