BÜYÜKŞEHİR, 8,3 KİLOMETRELİK KOŞU YOLUNDA ZEMİN ÇALIŞMASI YAPIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Sahili’ndeki koşu yolunda iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir ekipleri, koşu yolunun zeminini, koşu ve yürüyüş sırasında sağlığa daha uygun olan bir malzeme ile kaplıyor. Kültür Park sınırları içinde gerçekleştirilen çalışmada koşu yolunda 280 ton kiremit irmiği kullanılıyor.

Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 10:33:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte özellikle sahilde vakit geçiren yurttaşların daha sağlıklı bir ortamda bulunmaları için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, yurttaşların Adnan Menderes Sahili’nde koşu ve yürüyüş aktivitelerini gerçekleştirdiği koşu yolunun zeminini insan sağlığına daha uygun hale getiriyor.

Büyükşehir, koşu yolu zeminini iyileştirdi

Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın koordineli çalışmasıyla Kültür Park sınırları içinde yer alan bölgedeki koşu yolu zemini yapılan çalışmayla daha sağlıklı hale getiriliyor. Kış mevsiminde yaşanan yoğun yağışlar ve fırtına sonucu mucurla kaplanan koşu yolundan 5 kamyon çakıl taşı çıkarıldı.

Ekipler, Mersin İdman Yurdu Meydanı’ndan Babil Kavşağı’na kadar olan yaklaşık 8,3 kilometrelik koşu yolunda daha yumuşak bir zemin yaratmak için zemini kiremit irmiği ile kaplıyor. Meydana gelebilecek sakatlık riskini azaltan zemin sayesinde Mersinliler gönül rahatlığıyla spor yapabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.