BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MSK, TED ANKARA KOLEJLİLER’İ 92-86 YENDİ

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü 92-86’lık skorla yendi. Karşılaşmayı tribünden izleyen Başkan Seçer, maç sonunda alkışlarla sahaya inerek, başarılı sporcuları ve teknik kadroyu tebrik etti.

Yayın: 12 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 12.10.2021 09:07:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü evinde ağırladı. Edip Buran Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tribünden izleyerek, oyunculara destek verdi. Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü 92-86’lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmayı Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur, Büyükşehir Belediyesi MSK’nın kadın ve erkek sporcuları ile çok sayıda taraftar izledi.

Sahanın hakimi Büyükşehir oldu

Çekişmeli geçen ilk yarıyı Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı, 49-43’lük skorla önde tamamladı. İkinci yarıda da başarılı bir oyun sergileyen Erkek Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nü 92-86’lık skorla yenmesini bildi.  

Başkan Seçer, maç sonunda alkışlarla sahaya inerek, başarılı sporcuları ve teknik kadroyu tebrik etti. Sporculara ligin devamında da başarılar dileyen Başkan Seçer, MSK Erkek Basketbol Takımı ve teknik kadro ile fotoğraf çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.