BÜYÜKŞEHİR DAİRE BAŞKANLARI, TARSUS MUHTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy, Mezarlıklar İşleri Dairesi Başkanı İbrahim Zengin ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürü Soner Yetgin, Tarsus Muhtarlar Derneği’ne üye muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldiler.

Gündem Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 12:33:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı-Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay Benli ve dernek üyesi muhtarların katılım gösterdiği toplantı Muhtar Ozan Manay’ın ev sahipliğinde Caminur Mahallesi muhtarlık binasında gerçekleştirildi.

 

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli, “Sayın Başkanımız Vahap Seçer’in öncülüğünde, Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Elbette eksikler var, elbette vatandaşlarımızın beklentileri var. Bu gibi toplantılarla, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunarak sıkıntıları el birliği ile ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Bugün bizlerle bir araya gelen sayın Daire Başkanlarımıza, sayın Şube Müdürümüze ve diğer yetkili arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyorum” diye konuştu.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy ise muhtarlarla mesai arkadaşı olduklarının altını çizerek, “Öncelikle Başkanımız sayın Vahap Seçer’in sizlere selamını iletmek istiyorum. Sizler, bizlerin mesai arkadaşlarımızsınız, biz böyle görüyoruz. Sizlerinde amacı hizmet, bizlerinde amacı hizmet. Bunu el birliğiyle yerine getireceğiz. Başkanımız sayın Vahap Seçer, parayı ve personeli en iyi şekilde kullanarak hizmet üretiyor. Borç talebi Meclis’ten geçmemesine rağmen, hem eski borçları ödüyor, hem hizmet üretiyor, hem de yeni projeleri hayata geçiriyor” dedi.

 

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy, program dahilinde sorumluluk alanlarındaki her noktaya hizmet götürüleceğini vurgulayarak, “Biran da tüm talepleri karşılama şansımız yok. Program dahilinde bölüm bölüm hepsi yapılacaktır” şeklinde konuştu.

 

Toplantıda muhtarlar sırasıyla söz alarak, görüşlerini ve mahallelerindeki talepleri ilettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.