Büyükşehir’den Tarsus Hal Esnafına Maske

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumun tüm kesimlerini etkileyen pandemi konusunda tedbir alma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sağlık Yayın: 11 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.12.2020 20:43:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ticaret hayatının canlı noktaları arasında yer alan Yaş Sebze ve Meyve Hal kompleksi içerisinde bulunan tüm esnaflara, pandemi dönemi için özel olarak hazırlanmış olan maskelerden dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Sorumlusu Ali Boltaç, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hali’ndeki esnafları tek tek gezerek yıkanabilir maskeleri dağıttı. Ali Boltaç, Başkan Vahap Seçer’in selamını esnaflara iletti.

COVID-19 salgınının ülkemizde de görülmeye başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin, Tarsus Hal’i içerisinde tedbirleri artırdığını hatırlatan Ali Boltaç, “Siz değerli esnaflarımızın sağlığı bizler için çok çok önemli. Başkanımız sayın Vahap Seçer, pandemi ile tüm birimleri teyakkuz haline geçirerek, özellikle temizlik ve hijyen konusunda defaten çalışmalar gerçekleştirdi.

Tarsus Hal’i de sürekli olarak ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor. Hijyen kitlerimiz dağıtıldı. Bugünde bu maskeleri dağıtıyoruz. Temizlik ve hijyen konusunda çalışmalarımız aralıksız sürecek. Sizlerden isteğimiz, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için kurallara uyalım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.