BÜYÜKŞEHİR, DENİZ ZEYREK, İSMAİL SAYMAZ VE ALİ HAYDAR FIRAT’I MERSİNLİLER’LE BULUŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi, “2. Yüzyıla Doğru” sloganıyla gerçekleştirilen “Kent Söyleşileri”nde gazeteciler İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek ile iletişim bilimci Dr. Ali Haydar Fırat’ı Mersinliler’le buluşturdu. Türkiye’nin gündemine ilişkin pek çok konunun konuşulduğu söyleşiye Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış da katıldı.

Gündem Yayın: 25 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 25.10.2020 09:58:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “2. Yüzyıla Doğru” sloganıyla gerçekleştirilen “Kent Söyleşileri”nde gazeteciler İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek ile iletişim bilimci Dr. Ali Haydar Fırat’ı Mersinliler’le bir araya getirdi.

Türkiye’nin gündemine ilişkin pek çok konunun konuşulduğu söyleşiye Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış’ın yanı sıra CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, meclis üyeleri, daire başkanları ve belediye bürokratları katıldı. Sosyal mesafeye uygun oturum düzeniyle gerçekleştirilen söyleşi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

3 önemli isim bir arada

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşide gazeteci İsmail Saymaz, Türkiye’de siyasal İslam ve tarikat gerçeğini değerlendirdi.

Gazeteci Deniz Zeyrek, Cumhuriyet’in ilk yüzyıl birikimini ve 2. yüzyıla yaklaşırken ilk yüzyılda nelerin eksik kaldığı ve neleri tamamlamak gerektiği konuları üzerinde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Türkiye siyasetinin genel değerlendirmesini ise iletişim bilimci Dr. Ali Haydar Fırat yaptı.

Söyleşi değerlendirmelerin ardından soru-cevaplar ile interaktif şekilde devam etti. Söyleşinin sonunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, söyleşi konuklarına plaket takdiminde bulundu.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.