Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı, Kayseri’den Mutlu Döndü

Mersin haber, Mersin haberleri, Mersin Spor Haberleri - Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde Kayseri deplasmanından 67-55’lik skorla galip ayrıldı.

Yayın: 11 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.01.2021 10:22:21
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Büyükşehir GSK Erkek Basketbol Takımı, Kayseri deplasmanından galip ayrıldı. Erkek Basketbol Takımı, 67-55’lik skorla evine mutlu döndü.

Çekişmeli geçen maçta galibiyet Büyükşehir’in

Kayserigaz GSK karşısında üstün bir oyun sergileyen Mersin Büyükşehir, ilk periyotta 19-18’lik skorla 1 sayı ile öne geçti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 2. periyodunda bu defa üstün olan ev sahibi, 36-35 öne geçerek devre arasına önde girdi.

Her iki ekibin de taktik savaşlarıyla sürdürdüğü maçta 3. periyot 49-49’luk skorla eşitlikle tamamlandı.

Maçın son çeyreğinin nefesleri kestiği maçta Mersin Büyükşehir, Kayserigaz ekibini 67-55’lik skorla yenerek kente mutlu döndü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.