BÜYÜKŞEHİR’İN “YAZ DOSTUM” KONSERLERİ TARSUS’TA DA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Mersin Haberleri/ Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği “Yaz Dostum!” konserleri Tarsus’ta da tüm hızıyla devam ediyor.

Sanat Yayın: 10 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 10.06.2021 09:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’de Kültür Park Deniz Müzesi karşısı, Marina Akustik Park ve Atatürk Parkı’nda gerçekleşen konserlere Tarsus’ta ise Kültür Park ev sahipliği yapıyor.

Yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yerel müzisyenlerin sahne aldığı konserler renkli görüntülere sahne oluyor.

Kültür Parkın Doğal ortamında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen konserlerin Çarşamba günkü bölümünde sahneyi ilk olarak “Müzik Ola Aşk Ola” grubu aldı.

Katılımcıların oldukça eğlendiği konserlerin ikinci bölümünde “Grup Görkemli”, son olarak da “Salih Hayrat” sahne aldı.

Müzisyenler olarak, kısıtlamalardan dolayı pandemi döneminde sahne alamadıkları için oldukça sıkıntı çektiklerini kaydeden Grup ‘Müzik Ola Aşk Ola’nın solisti Öner Tekerlek, “Bu üzüntülü dönemde, pandemide gerçekten birçok müzisyen arkadaşımız hayatını kaybetti, çok çok sıkıntı çektik. Ama biz sanatçılardan, biz müzisyenlerden desteğini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Konserler, Cuma ve Cumartesi günleri yine Tarsus Kültür Park’ta 17.00’de gerçekleştirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.