BÜYÜKŞEHİR, MİNİKLER İÇİN TARSUS’TA AŞÇILIK ATÖLYESİ AÇIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, minikler için Aşçılık Atölyesi açıyor. Tarsus’ta bulunan Ötüken Park Yerleşkesi’nde 5 Şubat’ta başlayacak ve ay boyunca her cumartesi gerçekleştirilecek Aşçılık Atölyesi’nde minikler mutfağı keşfedecek.

Eğitim Yayın: 26 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 26.01.2022 10:46:34
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, minikler için Tarsus’ta Aşçılık Atölyesi açıyor. Şubat ayı boyunca her cumartesi gerçekleştirilecek atölyede; minikler eğitim alacak, mutfağa dair bilgiler öğrenecek ve en sevdikleri yemekleri kendi elleriyle hazırlayacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilecek Aşçılık Atölyesi’nde minikler kolları sıvayacak. Atölyede çocuklar hem yemek yapmayı öğrenecek hem mutfağı keşfedecek hem de damak tatları gelişecek.

Ön kayıt için son başvuru tarihi 28 Ocak

Tarsus Ötüken Park Yerleşkesi 1. Kat’ta gerçekleştirilecek olan atölye programından 7-11/ 12-14/ 15-18 yaş aralığındakiler faydalanabilecek. 5 Şubat’ta başlayacak ve ay boyunca sürecek atölye için son başvuru tarihi 28 Ocak 2022 Cuma günü olarak belirlendi. Ulaşımın aileler tarafından sağlanacağı atölyeye kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler 0324 238 15 14 numaralı telefonu arayabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.