BÜYÜKŞEHİR YENİCE KURS MERKEZİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP VE DENEME SINAVI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 8. sınıfta okuyan ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrenciler için ilk kez Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesinde açtığı kurs merkezi öğrencileri sıkı şekilde sınava hazırlıyor.

Yayın: 13 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 13.04.2021 13:05:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen ve pandemi nedeniyle şu an için uzaktan eğitim veren Yenice Kurs Merkezi’nden faydalanan öğrencilere yönelik deneme sınavları da sürekli yapılıyor.

Yenice Kurs Merkezi Sorumlusu Okan Aslan ve deneyimli eğitim kadrosu nezaretinde gerçekleştirilen deneme sınavlarında, öğrenciler kendilerini test etme ve eksiklerini görme fırsatı buluyorlar.

Eğitim hayatının her aşamasına destek olan Başkan Vahap Seçer’in oldukça önemsediği Büyükşehir kurs merkezleri, öğrencilere kaynak kitap desteği de veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yenice Kurs Merkezi tarafından Kargılı İlköğretim Okulu’nda okuyan ve LGS sınavına hazırlanan öğrencilere kaynak kitap hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Yenice Kurs Merkezi, öğrencilere rehberlik hizmeti de veriyor. Rehber öğretmenleri bulunmayan Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerde yer alan okullara giden Büyükşehir kurs merkezi rehber öğretmeni, öğrencilere eğitim veriyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.