CAN: İYİ BİR TAKIM KURMAK İÇİN KOLLARI SIVADIK

Tarsus İdman yurdu Basın sözcüsü Hakan Canan Can, yeni sezon için kolları sıvadıklarını belirterek “İyi bir takım kurmak için çalışmalara başladık” dedi.

Yayın: 22 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.08.2020 15:04:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hakan Canan Can, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın dün olduğu gibi yeni sezonda da destek sözü vermesiyle  kongre yapıldığını, iyi bir yönetim kurulu oluşturup tekrar kolları sıvadıklarını belirtti. Can, sözlerine şöyle devam etti:

“Kongre süreci bitti, yeni yönetimdeki arkadaşlar görev bölümü yaptı. Yeni başkanımız Serhat Dövenci ile yönetim olarak çalışmalara ara vermeden başladık. Burada belediye başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’ında desteğini arkamıza aldık. Böylece  İlk iş olarak iç transferi tamamlamak için görüşmelere başladık. Teknik direktörümüz Ergün Penbe ile görüşerek  hocamızla tekrar bir yıllık anlaşma imzaladık. İç transferde 10-11 oyuncumuzla görüşeceğiz. İskelet kadrodan 3-4 oyuncumuz gidebilir, gidenlerde oldu. Kalanlarla görüşüp fedakârlık yaparak, bu takımın başarısı için iyi günde kötü günde bizimle olacak olanlarla yolumuza devam edeceğiz. İç transferi tamamladıktan sonra hocamızın da görüşlerini alarak transfer komitesi olarak dış transfere yöneleceğiz.  Taraftarımız merak etmesin, transferde imkânlar ölçüsünde her şeyin en iyisini yapacağız”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.