ÇBK - ANTALYA 07 BASKETBOL: 83-48

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Antalya 07 Basketbol'u konuk eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, karşılaşmayı 83-48 kazandı.

Yayın: 26 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.02.2022 21:04:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenilenen Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maça Asena Yalçın, Sinem Ataş, Temi Fagbenle, DeWanna Bonner ve Nika Baric 5'i ile hızlı bir başlangıç yapan Çukurova, ilk çeyreği 22-7 önde kapattı. Etkili oyununu ikinci periyotta da sürdüren ÇBK, soyunma odasına 43-19 üstünlükle gitti. Üçüncü çeyrekte bençteki oyuncularından da sayı katkısı alan turuncu-lacivertliler, maçın son bölümüne 61-37'lik skorla girdi.

 Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen'in Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Asbaşkan Ali Adalıoğlu ile tribünden takip ettiği karşılaşmayı baştan sona önde götüren Çukurova Basketbol, rakibini 35 sayı farkla 83-48 geçerek, ligdeki galibiyet sayısını 14'e yükseltti. 

 Mücadelenin skorer ismi 16 sayı kaydeden Çukurovalo DeWanna Bonner olurken, ev sahibinde 15 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla dikkat çeken takım kaptanı Esra Ural Topuz, 23 puanla maçın en verimli oyuncusu olarak en plana çıktı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.