ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ ADIM ADIM AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA

Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda Ukrayna temsilcisi BC Prometey’i 95-66'lık skorla yenerek çeyrek finale yükseldi. Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan Mersin ekibi taraftarının büyük desteğiyle Avrupa şampiyonluğuna emin adımlarla ilerliyor.

Yayın: 03 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.03.2022 13:34:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bulgaristan'da oynadığı turun ilk maçında rakibini 67-86’lık skorla mağlup eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynadığı rövanş maçını da farkla kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda son 4 takım arasına kalan turuncu-lacivertliler, FIBA Kadınlar Euroleague’den gelen 4 takımla birlikte yarı final mücadelesi verecek. Seyircisinin önünde oynadığı maçta BC Prometey karşısında üstün bir oyun sergileyen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösterdi. 

“Muhteşem oyun ve Mersinlilerin büyük desteği”

Maçlarda takımı yalnız bırakmayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de maç sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Avrupa şampiyonluğu yolunda emin adımlarla... Muhteşem oyun ve Mersinlilerin büyük desteği ile FIBA Avrupa Kupası'nda, Ukrayna temsilcisi BC Prometey'yi turun ikinci maçında 95-66'lık skorla yenen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımımız adını üst tura yazdırdı. Tebrikler takım.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.