CHP’DEN BTP’YE ZİYARET

CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş yönetimiyle beraber BTP İl Başkanlığını ziyaret etti. Akbaş nezaket ziyaretinde bulunurken, Bağımsız Türkiye Partisi Mersin İl Başkanı Ramiz Akın yönetimiyle beraber karşıladı.

Siyaset Yayın: 15 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.12.2021 16:14:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Toroslar İlçe Başkanı Akbaş 5 kişilik yönetim ekibiyle beraber geldiği ziyarette, BTP’ye başarılar diledi.
Akbaş,“Milli Ekonomi Modeli ve Atatürk kitabı Merhum Haydar Baş’ın beğendiğim iki eserdir. Merhum değerli bir kişilikti. Genel Başkan Hüseyin Baş’a ve İl yönetimi sizlere başarılar dilerim”dedi.
BTP İl Başkanı Ramiz Akın, “Akbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Karşılıklı sohbet ortamında olan ziyarette Akın, bilgiler verdi. Akın, “Ülkemizin durumu ekonomik olarak iyi değil, hiçbir siyasinin elinde ülkeyi kurtaracak bir model yok. Ülkemizi bu badireden Milli Ekonomi Modeliyle aşarız. Bayrağı devralan Genel Başkanımız Hüseyin Baş, dirayetli, olgun ve öngörüleri ile bu işi en iyi yapacak liderdir.”diyerek Başarlar diledi.
Bağısız Türkiye Partisi İl Danışmanı Süleyman Koç, BTP Kadın Kolları Başkanı Dr. Işıl Özdemir, Toroslar İlçe Başkanı Necat Karaer,İl Yönetiminden Cumali Çimen,Bahattin Çelikkol, Ali Sayid Değirmenci, Nasrettin Arpas, Tenzile Olcay katıldı.

Karşılıklı iyi temennilerin ardından, hatıra fotoğrafı çekildi. Akın Akbaş’a Milli Ekonomi Modeli ve Hoş geldin Atatürk eserini hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.