ÇUKUROVA BASKETBOL U16 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi U16 Takımı, İzmir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nın finalinde Çankaya Üniversitesi'ni 65-61 mağlup ederek, mutlu sona ulaştı.

Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 15.05.2022 21:00:19
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Merkezefendi Belediyesi, Nesibe Aydın GSK ve Hatayspor ile A grubunda yer alan ÇBK, ilk maçında Nesibe Aydın'ı 66-43 yenerek turnuvaya moralli başladı. İkinci karşılaşmada Hatayspor'u 77-40 mağlup eden Çukurova Basketbol, Merkezefendi Belediyesi'ne şanssız bir şekilde kaybetmesine rağmen grupları 2'nci sırada tamamlayıp bir üst tura yükseldi. Sırasıyla Timur Arslan Koleji SK'yı 83-66, Kutup Yıldızı'nı ise 45-39 ile geçen turuncu-lacivertliler, yarı finalde Bellona Kayseri Basketbol'u 71-53 yenmeyi başardı ve adını finale yazdırdı. 

 

Bugün Gaziemir Spor Salonu'nda Çankaya Üniversitesi ile kupa mücadelesi veren Mersin temsilcisi, karşılaşmayı 65-61 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Çukurova'da Selin Tekin maçın en iyi oyuncusu (MVP) seçilirken, Ayşenaz Harma ile Eslem Güler ise en iyi 5 içerisinde yer aldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.