ÇUKUROVA TARAFTARIYLA KAZANMAK İSTİYOR

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 8 turu eşleşmesinin rövanşında Ukrayna temsilcisi BC Prometey ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Mersin ekibi taraftarının da desteğiyle turu geçmek istiyor.

Yayın: 28 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.02.2022 13:23:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Turuncu-lacivertliler, Başantrenör Aziz Akkaya nezaretinde Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmana tam kadro katıldı. Turnike atarak ısındıktan sonra taktik çalışan Mersin ekibinde morallerin yüksek olduğu gözlendi. 

 

TARAFTARA ÇAĞRI

Karşılaşma öncesi Mersinli taraftarlara destek çağrısında bulunan Başantrenör Akkaya, "İlk maçın skorunu bir kenara bırakıp yeni maç gibi düşünmek lazım. Yeni bir maç gibi oynayacağız. Sonuçta her maçımızı iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. En büyük isteğim taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması. Edip Buran'da oynarken taraftarlarımız salonu dolduruyordu ancak Servet Tazegül'ün kapasitesi daha büyük. Takımımızın motive olması açısından daha fazla taraftarın gelmesini istiyoruz. Turu geçersek Perşembe günü kura çekimi olacak. Bundan sonraki adımlar için taraftarımızın desteğini arkamızda hmemiz lazım" dedi. 

 

SERVET TAZEGÜL'DE BULUŞALIM

2 Mart Çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele saat 19.00'da başlayacak. Seyirciye açık olacak karşılaşma, YouTube/FIBA üzerinden de naklen yayınlanacak.

 

Temsilcimiz Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi nedeniyle Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde oynanan ilk karşılaşmayı 19 sayı farkla 67-86 kazanmıştı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.