DENTGROUP, MERSİN YENİŞEHİR KLİNİĞİNİ AÇTI

DentGroup Diş Klinikleri, Mersin Yenişehir kliniği ile şube sayısını 23’e çıkardı.

Sağlık Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 13:00:33
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

“Yeni Nesil Diş Hekimliği” konseptiyle İstanbul başta olmak üzere Ankara, Kocaeli, Sakarya, Bitlis-Tatvan, Gaziantep, Antalya, Bodrum, Bakü gibi büyük şehirlerde şubesi bulunan DentGroup, artık Mersin Yenişehir’de!

Dt. Dilek Öcal Bal’ın kurucusu olduğu ve 3 üniteden oluşan klinik; Çiftlikköy Mahallesi 34. Cadde No:45/A Yenişehir’de hizmet vermeye başladı.

DentGroup Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Efe Çelebi: ‘DentGroup olarak yeni yatırımlara ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya çok önem veriyoruz. 2020 için koyduğumuz büyüme hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Bu hedeflerimiz çerçevesinde Mersin halkına da hizmet kalitemizi götürecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edip şube sayımızı arttırmaya devam edeceğiz.’ dedi.

DentGroup hakkında detaylı bilgi almak için 444 88 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.