DOLANDIRICILAR BANKADA PARA ÇEKERKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak, Isparta’da oturan emekli M.Ö.'yü dolandıran 2 şüpheli Mersin’de bankadan parayı çekerken suçüstü yakalandılar.

Asayiş Yayın: 14 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 14.01.2022 11:30:28
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Yapılan açıklamaya göre; Isparta’da 'da yaşayan emekli M.Ö.'yü telefonla arayıp,kendilerini  kamu görevlisi olarak tanıtan şüpheliler, 'borcundan dolayı icraya verildin, istediğimiz miktarda parayı hesabımıza yatırdığın takdirde icrayı kaldıracağız' dedi. M.Ö., bunun üzerine, verilen hesaba 48 bin 550 TL yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden M.Ö.'nün şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı.

 Ekipler, paranın Mersin'in Mezitli  ilçesinde oturan R.B. ve Ş.D.'ye ait bir hesaba yatırıldığını tespit etti. Mersin'de önlem alan polis ekipleri, şüphelileri banka şubesinden parayı çekmek isterken yakaladı.

M.Ö.'ye parası iade edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.