ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM NEFERLERİNE DESTEK

Sıfır rakımından Torosların zirvesine kadar her alanda çalışma yürüten Erdemli Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla eğitim neferlerine destek veriyor.

Eğitim Yayın: 19 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 19.02.2022 19:58:53
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalarla hayatın her alanına dokunuyorlar. Ekiplerin bu kez çalışma adresi ise Alata İlkokulu ve Ortaokuluydu. Okuldan gelen talep doğrultusunda ekipler,  çocuklar için çevre düzenlemesi yaptı,   okul bahçesinde ki uygun yerleri asfaltladı.

 

Eğitim neferlerine her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “ Ekiplerimiz kentin dört bir tarafında çalışmalar yürütüyor.

 

Yapılan çalışmalarda hayatın her alanına dokunuyoruz. Şüphesiz bunlardan en önemlisi ise eğitim. Eğitim meşalesinin sürekli yanması için öğretmenlerimizin ve eğitimin kutlu neferlerinin sürekli yanında oluyoruz. Onların yürüdüğü bu kutsal yolda her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.