ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Erdemli Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında Şehit Hacı Ömer Serin İlkokulunda ek bina çalışmalarını bitirerek, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Devir teslim törenine, İlçe Kaymakamı Avni Kula, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, okul müdürü Mehmet Taş, okul aile birliği Ömer Faruk Gündüz ve basın mensupları katıldı.

Eğitim Yayın: 25 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 25.09.2020 09:16:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Erdemli Belediyesi olarak eğitim neferlerinin yanında olduklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Malumunuz biz Erdemli Belediyesi olarak insanın yaşadığı her yerde Erdemli Belediyesinin varlığını htirmeye gayret ediyoruz. Erdemli Belediyesi eğitimde, kültürde, şehrin dizaynında her alanda ciddi bir gayretin içerisinde, ciddi bir çabanın içerisindeyiz. Özellikle Erdemlimize göreve geldiğinden bu yana, Erdemlimizin tüm problemleri ile hemhal olan çok muhterem Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüzün, belediyemizden bir talepleri oldu. Malumumuz Erdemli, hızlı gelişen, hızlı büyüyen bir ilçemiz bu anlamda. Mersin’in en hızlı büyüyen ilçeleri konumunda tabi bu büyümeyle birlikte ciddi manada okul ihtiyacı da söz konusu. Tabi her yere okul yapabilme imkânı yok fiziki şartlardan dolayı, ama en azından içinde bulunduğumuz ve şehidimizin adı verilen Şehit Hacı Ömer İlköğretim Okulu’nda Milli Eğitim şartlarına uygun iki tane dersliğin yapılmasının öğrencilerin eğitim hayatına çok ciddi katkıları olacağını söylediler. Bizde arkadaşlarımızla birlikte hemen başladık. Bir ay gibi kısa süre içerisinde eğitim öğretim yılı açılır açılmaz hizmetimizi gerçekleştirmiş olduk. Özellikle, gayretlerini esirgemeyen çok değerli mesai arkadaşlarıma, işin teknik anlamında da bize desteğini esirgemeyen, eskiden Erdemli Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü yapan Ahmet Koşak beyefendiye çok teşekkür ediyorum. El birliği ile gönül birliği ile Erdemlimizi daha da yüceye daha da güzele taşımanın gayreti içerisinde olduk ve olamaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Erdemli Belediyesi’nin eğitim neferlerine vermiş olduğu katkıdan memnuniyet duyduklarını ifade eden Şehit Hacı Ömer Serin İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Faruk Gündüz, ‘’Hacı Ömer Serin İlköğretim Okulumuzun ek binasının açılışı yapıldı. Belediye başkanımız sayın Mükerrem Tollu beyefendinin kendisine çok çok teşekkür ederiz. Erdemli ‘de ki eğitime yapmış olduğu katkılar, açmış olduğu derslikler, dershaneler herkes tarafından takdir görüyor’’ diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.