EV ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİĞİ PARAYI ENİŞTESİ ÇALDI

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir şahsın ev almak için biriktirdiği parayı çalan eniştesini polis, çaldığı paralarla birlikte ele geçirdi. Yakalanan şahsın çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Asayiş Yayın: 24 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 24.03.2022 09:57:19
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Tarsus’ta  S.G. isimli şahıs ev almak için biriktirdiği 20 bin liranın çalındığı ihbarında bulundu. Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırma  neticesinde aynı binada oturan  S.G’nin  eniştesi  S.S’den  şüphelenerek araştırma başlatmış ve  S.S.  isimli şahıs  çaldığı parayı ikametin dışına  atarken suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan S.S’nin  çaldığı 20 bin TL sahibine teslim edildi.  Çok sayıda hırsızlık ve yağma suçundan kaydı olduğu tesbit edilen S.S  adliyeye  sevk edildi.

Ayrıca Tarsus  Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Kısım ekipleri tarafından yapılan  çalışmalar neticesinde  son 10 gün içerisinde 17 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Yakalanan 15 şüpheli şahıstan  6’sı  tutuklandı.

Olaylarda 5 adet çalıntı motosiklet ve yapılan aramalarda toplam 95 gram Metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.