GAZİANTEP’TEN GELİP MERSİN’DE TIRNAKÇILIK YÖNTEMİ İLE KUYUMCUDAN ALTIN ÇALAN ŞÜPHELİLER ADANA’DA YAKALANDI

Mersin’de altın yüzük alma bahanesiyle girdikleri kuyumcudan tırnakçılık yöntemiyle altın çalan 2 şüpheli Adana’da yalandı.

Asayiş Yayın: 21 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.07.2022 22:21:47
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan  bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle altın çalındığı ihbarında bulunuldu.

Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kamera görüntülerine takılan 3 bayanın A.A(53), G.A(15), B.K.(25) oldukları, aynı aile mensupları oldukları, Gaziantep ilinden geldikleri tespit edilerek kullandıkları araç takibe alındı, yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan emek hırsızları   A.A. ve G.A. Adana’da yakalandı. 

Aynı gün çıkarıldıkları mahkemede G.A. serbest kalırken A.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca şüpheli şahısların Diyarbakır’ın Ergani ilçesi ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçelerinde de aynı yöntemle olaya karıştıkları tespit edildi ve yasal işlemler başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.