GÜLNAR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi’nde görev yapan personele yönelik olarak planlanan belediye hizmet standartlarını geliştirmeye yönelik kişisel ve kurumsal gelişim eğitimlerinin ikinci aşaması 13-14 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Üç aşamada tamamlanacak olan hizmet içi eğitim programı Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi’nin desteğiyle Dr. G. Gülnaz Gültekin tarafından yürütülüyor.

Eğitim Yayın: 15 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 15.04.2022 11:31:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İkinci programda  13 Nisan 2022 günü, sabah ve öğleden sonra iki ayrı grup halinde “Motivasyon”, 14 Nisan 2022’de ise yine iki ayrı grup halinde “Zaman Yönetimi” konuları ele alındı.

Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği hizmet içi eğitim programının üçüncü aşaması Mayıs ayında “Takım Çalışması” ve “Medya Yoluyla Etkili İletişim” konularında yapılacak.

Gülnar Belediyesi olarak eğitimlere büyük önem verdiklerini ve belediye personeline yönelik eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyen Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR; “Türkiye Belediyeler Birliği ve Gülnar Belediyemiz iş birliğiyle verilen bu eğitimler kurumumuz adına oldukça önemlidir. Belediye personellerimizin her yönü ile gelişmesi ve daha iyi hizmet edebilmesi amacıyla eğitim programlarını planlıyoruz. Amacımız vatandaşımıza daha etkin, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetler sağlamak. Gerçekleştirilen eğitimlerin ikinci aşamasında belediye personelimiz motivasyon ve zaman yönetimi konusunda bilgilendirildi. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için personelimize uygulamalı eğitimle destek olmaya devam edeceğiz. Personelimize verdiği eğitimlerden dolayı Dr. Gülnaz GÜLTEKİN hanımefendiye çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.