GÜLNAR’LI KADINLARIN ÖRDÜĞÜ BERELER OPERASYON BÖLGESİNDEKİ ASKERLERE GÖNDERİLECEK

MHP Gülnar İlçe Başkanlığı ve Gülnar Belediyesinin organizasyonuyla başlatılan proje kapsamında Gülnar’lı gönüllü kadınlar tarafından örülen bereler operasyon bölgesindeki askerlerimize gönderilmek için hazırlanıyor.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.02.2021 17:45:34
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında toplanan 150 adet bere,  üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmalar ile birlikte operasyon bölgesindeki askerlere gönderilecek.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemiz tarafından organize edilen projemiz kapsamında Gülnar’lı kıymetli kadınlarımız tarafından örülen el emeği göz nuru bereler askerlerimize gönderilmek üzere hazırlanıyor. Askerlerimize destek amaçlı göndereceğimiz üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmaların yanında onların soğuktan korunmaları için inşallah berelerimizi de göndereceğiz. Emek vererek projemize destek veren Gülnar’lı kadınlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.