HACİZLİ ARAÇLARI PARÇALAYIP SATAN ŞAHIS YAKALANDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri , üzerinde yakalama, haciz ve ihtiyati tedbir kararı bulunan araçları parçalayıp sattığı iddia edilen 1 kişiyi yakaladı.

Asayiş Yayın: 12 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.11.2021 13:11:45
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri üzerinde yakalama, haciz ve ihtiyati tedbir kararı bulunan araçları parçalayarak satan bir şahsın olduğunun bilgisine ulaştı.

M.K. isimli şüphelinin iş yeri ve deposunda arama yapan ekipler, 4 araca ait motorlu araç tescil belgesi, parçalanmış halde 5 kamyonet ile bir kısmı parçalanmak üzere olan araçlar ele geçirdi.

Şüpheli şahıs gözaltına alınırken, araçlar ise muhafaza altına alındıEmniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen. M.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.