İNŞAATI DEVAM EDEN BELEDİYE TOPLU KONUTLARI İÇİN KAT KURASI ÇEKİLDİ

Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından inşaatına devam edilen, Toplu Konutların Kat Kurası, Noter huzurunda çekildi.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 15:54:45
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Meclis Salonunda noter huzurunda yapılan 472 konutu kapsayan kura çekimi, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İmar Limited Şirketi Müdürleri Ali Nail Özkul ve İhsan Özdemir’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle bulaş riskinin önüne geçmek için hak sahiplerinin davet edilmediği kura çekimi, Belediye Sosyal Medya hesaplarından canlı olarak yayınlanırken, daha önce çekilen kurada ev sahibi olma şansını elde eden vatandaşlar, bu kez yaşamlarını sürdürecekleri evlerin katlarını ve hangi dairenin kendilerine düştüğünü heyecanla takip ettiler.

Başkan Bozdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; herhangi olağan üstü bir durum olmadığı takdirde dairlerin 2021 yılının Şubat ayında da ailelere teslim edileceğini bildirdi.

Vatandaşlar, yapılan kat kura çekimi sonuçlarını www.tarsusbelediyesi.bel.tr adresinden öğrenebilecekler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.