Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak, siber güvenlik alanında siber farkındalık oluşturmak amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

Eğitim Yayın: 02 Aralık 2022 - Cuma - Güncelleme: 02.12.2022 10:10:29
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Jandarma ekipleri; her yaş grubundan bireyleri bilinçlendirmek amacıyla Silifke İçesi Kabızlı Rasim Bozbey Ortaokulunda öğrencilere güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, sosyal medya etkinlikleri, mobil kullanımda karşılaşılan zararlı alışkanlık ve içeriklerin  önüne geçilmesi, mobil kullanıcıların bilinçli ve güvenli kullanıma yönlendirilmesi konularında  eğitim verdi.

Jandarma; icra edilen eğitim ile siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilincin oluşturulması hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.