KIR ÇİÇEKLERİ 16 TAKIM ARASINDA 4. OLDU

Mersin haberleri/ Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hayata geçirilen Kır Çiçekleri projesi kapsamında eğitim alan küçük sporcular yarışmalara katılmaya başladı. Adım adım ilerleyen kızlar Adana’da gerçekleştirilen 6. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Grup Yarışması’na katıldı ve 16 takım arasından 4. olarak başarıyla kente döndü.

Yayın: 13 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 13.06.2021 10:28:55
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kır Çiçekleri’ projesi kapsamında yetiştirilen geleceğin başarılı sporcu adayları, Adana’da gerçekleştirilen 6. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Grup Yarışması’na katıldı. Geleceğin kadın sporcuları, 16 takım arasında 4. olarak büyük bir başarıya imza attı.

İlk resmi yarışmadan başarıyla döndüler

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hayata geçirilen ‘Kır Çiçekleri’ projesinde eğitim alan ve çeşitli spor branşlarında Büyükşehir’in antrenörleri tarafından yetiştirilen Kır Çiçekleri yarışmalara katılmaya başladı. 6. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Grup Yarışması’nda Mersin’i temsil eden küçük sporcular, ilk resmi yarışmaları olmasına rağmen çok iyi dereceler elde etti.

‘Fırlatma Topu’ kategorisinde Çilem Nisa Türer birinci, Ece Gül Kaş ikinci oldu. ‘60 metre Yüksek Atlama’ kategorisinde ise Gülseren Feyza Uysal ile Medine Gökçül dördüncü olarak kente döndü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.