KAÇAK SİLAH ÇETESİNİ MERSİN POLİSİ ÇÖKERTTİ

Mersin ve Konya’da silah ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan eşzamanlı operasyonlarla 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 01 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.04.2022 11:27:20
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan  açıklamaya göre, Mersin KOM Şube Müdürlüğünün başlattığı projeli çalışmada Mersin ve Konya ilinde silah ticareti yaptıkları tesbit edilen şüphelilere yönelik 15 farklı adrese eşzamanlı operasyon yapıldı.

Konya’da ikamet eden A.K., E.Ş., İ.I., F.K., M.K. adlı 5 şüpheli  ile Mersin’de  ikamet eden F.Ç.G.  M.M. ve S.G  3 şüpheli  yakalanarak toplam 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde  yapılan aramalarda  5 adet ruhsatsız tabanca, 2 Adet Kaleşnikof fişeği, 119 Adet Tabanca fişeği, 1 Adet Pompalı Tüfek ve 4 adet Tarihi Eser Sikke ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünün  yaptığı başarılı operasyonlar sonucu son bir ayda yakalanan silah sayısı toplamda 75 olduğu bildirildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.