KOBİ’LERE E-TİCARET KOLAYLIĞI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki 365 Oda/Borsa üyesi KOBİ’lerin e-ticaret hacmini artırmaya yönelik çalışmalarına pandemi döneminde daha da ağırlık verdi. TOBB öncülüğünde Vodafone Business işbirliğiyle oluşturulan E-Ticaret Hizmet Paketi ile KOBİ’lerin e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkânı sağlanacak

Ekonomi Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 17:19:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla şirketlerin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanalları oldukça önemli hale geldi. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Özellikle e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulandı. Bunun yanı sıra ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazar yerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkân tanıyan projeler hayata geçirildi. Bununla birlikte pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e-ticaret sistemini kurmak isteyen üyeler için de ‘’E-Ticaret Hizmet Paketi’’ tasarlandı. E-Ticaret Hizmet Paketi ile TOBB bünyesindeki 365 Oda/Borsa üyesi KOBİ’lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkânı sağlanacak. Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan paket ile alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonları ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta ve KOBİ’lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği veriliyor.

TİCARET DİJİTAL ORTAMDA

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, pandemi süreciyle birlikte ticari hayatın yeniden şekillendiğini, bu dönemde e-ticaretin önem kazandığını belirterek, ‘’Bu konuda Birliğimiz TOBB öncülüğünde üyelerimizin ticari gelişimine katkı sunmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Artık çağımız dijitalleşme çağı ve ticaret yapma şeklimiz e-ticarete doğru yöneliyor. Bununla ilgili gerek TOBB öncülüğünde gerekse Odamız çalışmaları kapsamında bilgilendirici faaliyetlerimiz devam ediyor.’’dedi.

KOBİ'lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

E-Ticaret Hizmet Paketi Bilgilendirmesi için link: https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.