MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 'ALZHEİMER FARKINDALIK HAFTASI'NI CANLI YAYIN PROGRAMI İLE KUTLADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Alzheimer Farkındalık Haftası' dolayısıyla Fzt. Hülya Bozoğlu'nun ve Psk. Cansu Gürdağlı'nın katılımlarıyla düzenlediği canlı yayın programı Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.

Sağlık Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 10:47:34
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Fzt.Hülya Bozoğlu'nun 'Alzheimer Hastalığı'nda Aktif Yaşamın Önemi', Psk. Cansu Gürdağlı'nın 'Psikolog Gözünden Alzheimer' konulu sunumlarıyla yer aldığı program '@alzheimer_tarsus' ınstagram adresinden ve 'Tarsus Medeniyetler Beşiği Sosyal Medya'dan canlı olarak yayınlandı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu pandemi sürecinde de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak çalışmalarının bir bölümünü sosyal medya hesapları üzerinden ve evlerinden yaptıklarını belirterek herkesi yapılan bu çalışmaları takip etmeye, izlemeye ve bu çalışmalara katılmaya davet etti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Alzheimer Farkındalık Haftası' dolayısıyla düzenlediği canlı yayın programı izleyenlerden tam puan alırken Tarsus Grubu yaptıkları çalışmalarla her zaman ve mekânda Alzheimer hastası ve hasta yakınlarının yanında olacaklarını belirtti.

Haber: Emine Kuren

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.