MERSİN'DE 1184 LİTRE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak alkol imalatı ve satışını yapan şhıslara yönelik yaptığı operasyonda 1184 litre kaçak içki ele geçirdi.

Asayiş Yayın: 13 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 13.04.2021 14:35:30
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalış yapılan araştırmalar sonucunda, Atayurt Mahallesinde 1 şahsın kendine ait işyerinde sahte alkollü içki (şarap) üreterek satış yaptığı tespit edildi.Bunun üzerine Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakalamak ve kaçak olarak üretilen alkole el koymak amacıyla başlattığı operasyon sonucunda 1 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalanan şahsa ait işyerinde yapılan aramada ise satışa hazır halde Bin184 litre kaçak alkol (şarap) ve kaçak alkol üretimi yapan düzenek ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli şahısın sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.