MERSİN’DE 15 ARAMA KAYDI VE KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CEPÇİ KADIN YAKALANDI

Mersin’de alışveriş yapma bahanesiyle girdiği işyerinde vatandaşların cebindeki paraları çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş Yayın: 18 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 18.01.2022 11:26:02
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  Emniyete  müracaatta bulunan 2 müşteki, işlettikleri iş yerine alışveriş  bahanesiyle gelen bir kadının ceplerinde bulunan paraları çaldığını belirterek, şikayetçi oldu.

Bunun üzerine belirlenen adreslerde ve çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheliyi olaydan sonra kaçtığı otomobilden tespit etti. S.A. isimli şüpheliyi yakalamak için operasyon yapan ekipler, kıskıvrak yakalayarak, gözaltına aldı.

S.A’nın  UYAP sorgusunda benzer suçlardan 15 suç kaydı bulunduğu ve 22 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelinin Mersin dahil 6 il de arandığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.