MERSİN’DE 2 MİLYON ADET CAPTAGON HAP ELE GEÇİRİLDİ

Mersin’de polisin yaptığı operasyonda bir tırın yakıt deposunun içerisine yapılmış gizli bölmede 310 kg. (2 milyon adet) captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 14 Ağustos 2022 - Pazar - Güncelleme: 14.08.2022 15:47:02
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Suriye’den yasal olmayan yollarla ülkemize sokularak yurtdışına gönderileceği tespit edilen, sürücülüğünü Ö.K isimli şahsın yaptığı tır, yapılan operasyonla durduruldu.

 Narkotik köpeği BLACK, tırın yakıt deposunun içine yapılan ayrı bir bölmede  torbalar halinde yerleştirilmiş olan uyuşturucu maddenin yerini tespit etti. Tespit edilen uyuşturucu madde saklandığı yerden deponun alt kısmı sökülerek çıkartıldı ve yapılan aramada  310 Kilo (2 milyon adet) CAPTAGON isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aracın sürücüsü Ö.K isimli şahsın uyuşturucu madde sevkiyatında beraber çalıştığı  tespit edilen B.K., M.A.A.K. ve N.H. isimli üç şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.