Mersin’de 259 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Mersin Haberleri Mersin’in Tarsus, Gülnar ve Anamur ilçelerinde Jandarmanın yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 18:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre Gülnar İlçesi Yenice Mahallesinde (1), Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesinde (1) ve Tarsus ilçesi Ulaş ve Meşelik Mahallelerinde ise (2) şüpheli olmak üzere toplam (4) şüpheli şahsı yasadışı ekim yaptığı gerekçesiyle yakalayarak gözaltına alındı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimine yönelik yapılan araştırmalar sonucunda (4) ayrı operasyon icra eden Jandarma tarafından;

Gülnar İlçesi Yenice Mahallesinde (1), Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesinde (1) ve Tarsus  ilçesi Ulaş ve Meşelik Mahallelerinde ise (2) şüpheli olmak üzere toplam (4) şüpheli şahsı yasadışı ekim yaptığı gerekçesiyle yakalayarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahıslar ile birlikte 259 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, Adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.