MERSİN'DE 3 MİLYON 310 BİN BANDROLSÜZ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Mersin'de polis ekiplerinin haziran ayı içerisinde yaptıkları 4 ayrı çalışmada, 3 milyon 310 bin adet bandrolsüz makaron ve çok sayıda kaçak tütün ve tütün ürünü ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 23:24:40
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Mersin'de polis ekiplerinin haziran ayı içerisinde yaptıkları 4 ayrı çalışmada, 3 milyon 310 bin adet bandrolsüz makaron ile çok sayıda kaçak tütün ve tütün ürünü ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4-12 Haziran tarihleri arasında merkez  Akdeniz, Toroslar, Mezitli ve Yenişehir  ilçelerinde gerçekleştirdikleri 4 ayrı operasyonda, 3 milyon 310 bin adet gümrük kaçağı bandrolsüz makaron ile bin 800 paket sigara, 130 kilo tütün ve 4 bin paket sigara kağıdı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler alınan ifadelerinin  ardından serbest bırakıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.