MERSİN’DE ASKICILIK YÖNTEMİ İLE HIRSIZLIK YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Mersin Haber/ Mersin'de ve ‘askıcılık’ yöntemi ile gerçekleşen 14 ayrı hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 07 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 07.06.2021 18:17:51
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde ‘askıcılık’ yöntemi ile14 ayrı evde hırsızlık olayı gerçekleştiren faillerin yakalnması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının olduğu  bölgelerde tüm güvenlik kameralarının görüntüleri mercek altına alındı.

Şüphelilerin saç tıraşından yola çıkan ekipler, daha önce de suç kaydı olan şahısların kimliğini tespit etti.
Yapılan operasyonda biri 18 yaşından küçük 2 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adli mercilere sevk edilen şüpheliler N.D. ve F.D. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.