MERSİN’DE BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLEN KADININ KATİLİ YAKALANDI

Mersin’in Toroslar ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen sağır ve dilsiz kadının katili ve azmettiricisi tutuklandı.

Asayiş Yayın: 17 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.02.2022 09:59:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Toroslar ilçesi Işık tepe Mahallesinde boğazı kesilerek öldürülmüş bir bayan cesedinin bulunması üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) çalışma başlattı.

Jandarma yaptığı ilk araştırmada cesedin Mezitli ilçesinde ikamet eden E.E. isimli sağır ve dilsiz kadına ait olduğu, E.E’nin öldürülmeden önce evinden ayrılarak sevgilisi M.C.Y. (sağır ve dilsiz) ile buluşmaya gittiğini tespit etti.

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.C.Y. tercüman aracılığı ile alanına ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediği beyan etse de, Araştırmayı derinleştiren JASAT; cinayet günü maktul E.E.’nin sevgilisi M.C.Y ile buluştuktan sonra halk otobüsü ile Işıktepe mahallesine gittiğini tespit etmesi üzerine M.C.Y. isimli şüpheli Adana ilinde ikamet eden R.D’nin azmettirmesi ve kıskançlık sebebi ile cinayeti kendisinin işlediği itiraf etti.

Cinayeti işlediği itiraf eden M.C.Y. ve azmettirici R.D. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.