MERSİN’DE DEAŞ OPERASYONU 1 GÖZALTI

Mersin’in Yenişehir ilçesinde Jandarmanın düzenlediği operasyonda DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi bir şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 18 Ağustos 2022 - Perşembe - Güncelleme: 18.08.2022 10:35:26
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yenişehir ilçesinde DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi (1) şahsa yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan açıklamaya göre, DEAŞ silahlı terör örgütünün kırsal kadrosu ile bağlantılı olduğu ve bir dönem örgüt içerisinde silahlı faaliyet yürüttükten sonra illegal yollarla ülkemize giriş yaptığı tespit  edilen (1) şüpheli Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon düzenlenen şüpheliye ait adreste yapılan aramada ele geçirilen dijital malzeme ve dokümana Jandarma tarafından incelenmek üzere el konuldu.

Yakalanan  şüpheli şahıs işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.