MERSİN’DE EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 2 PKK’LI TERÖRİST YAKALADI

Mersin’de eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist saklandıkları hücre evinde polisin yaptığı operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Yayın: 03 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 03.08.2022 13:27:01
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; PKK Terör örgütüne üye olmaktan, Tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmaktan, birden çok yol kesme ve yağma suçlarından firar olarak aranan şahısların yerlerinin belirlenmesi üzerine operasyon yapıldı.

Firar olarak aranan (M.E.) ve (U.B.)' nin Akdeniz İlçesinde bir konteynırda saklandıkları bilgisi üzerine yapılan operasyonla pkk terör örgütünün eylemcimleri olarak  belirlenen 2 şahıs hücre evinde kıskıvrak yakalandı.

 Konteynırda yapılan aramada 2 adet ruhsatsız Sarsılmaz ve Sprıngfıeld Armoryu.s.a Marka silah, bu silahlara ait 48 Adet fişek ile yaklaşık 600 Gram esrar, 50 gram kubar esrar ve 49 Adet Regapen Marka uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili tahkikatın  devam ettiği  bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.