MERSİN’DE İŞLENEN ÇİFTE CİNAYET AYDINLATILDI

Mersin'in Erdemli ilçesinde 08.01.2022 günü darp edilen yabancı uyruklu bir şahıs kaldırıldığı hastahanede hayatını kaybetmişti. Olayın şüphelilerinden A.H. adlı şahıs saklandığı adreste yapılan operasyonla yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 21 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 21.01.2022 12:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Cinayetin ardından yürütülen soruşturmada, cezaevinde bulunan zanlının, 4 aylık hamile eşi R. A.'nın 22.12.2021 tarihinden beri kayıp şahıs olarak arandığı, şahıstan haber alınamadığı ve şahsın kocası olan (A.H.) tarafından öldürüldüğü bilgisi edinildi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Suriye uyruklu, (H.H.), (M. H.), (B.C.), (A. E. H.), (A. A.), (H. E. H.), (G. H.), (A. C.), (A. E. H.),isimli 10 şahıs 18.01.2022 günü yakalanarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sonrası A.H.'nin karısını da öldürüp evlerinin 150 metre arka kısmında bulunan bataklık alana gömdüğü belirlendi. Akabinde belirtilen noktada Cumhuriyet Savcısı eşliğinde kazı çalışması yapıldı, bir kadın cesedi çıkarıldı.  Şahsın (R.A.) olduğu tespit edildi.

Konu ile ilgili şüpheli 10 şahıs mahkemeye  sevk edildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.